Suzy Glam

Een Nederlands merk recht uit onze hoofdstad. Susanne Klemm en Etienne Frederiks hebben al meer dan 20 jaar ervaring als gecertificeerde opticiens en weten dus van wanten in de optical business. Met Suzy Glam jagen zij hun droom na en slaan een nieuw pad in wat betreft het ontwerpen van brillen.
Suzy Glam ontwerpt alle modellen met de hand en maakt geen gebruik van tekening of computer. Al gaande het proces van design wordt zo het montuur letterlijk op het gezicht gevormd. Suzy Glam is ervan overtuigd dat deze methode een ander resultaat geeft dan de gewone weg. De focus ligt op de driedimensionaliteit van het ontwerp en de esthetiek van het frame als object. Technologie is handig, maar daar heeft de drager of opticien weinig aan.

De brillen van Suzy Glam zijn gewaagd en onderscheidend. Voor vrouwen hebben de brillen een sterk karakter. Voor mannen ogen de designs zelfverzekerd. Elk montuur straalt een individualisme uit dat zo herkenbaar is voor een Suzy Glam ontwerp. Suzy Glam is eigenwijs en soms over the top. Maar ook zachte kleuren zijn aanwezig in de collectie, wat Suzy Glam net zo goed weer heel lieflijk kan maken.

Suzy Glam gaat nog verder dan retro en zet een collectie neer die geschikt is voor een nieuwe generatie brildragers. Suzy Glam houdt van echte brildragers.