Rolf Spectacles

Rolf Spectacles is een klein familiebedrijf gesitueerd in de bergen van Tirol. Producenten van hoogwaardige en zeer lichte bril monturen van hout, steen en hoorn. Rolf Spectacles maakt alles met de hand en in eigen huis. De focus ligt op het zetten van trends in design en het realiseren van nieuwe ideeën.
De Rolf bril is zonder schroeven en metaal gemaakt. In eigen fabriek komt het montuur in stappen tot leven. Bij Rolf Spectacles zoeken ze altijd naar de beste grondstoffen voor hun bedrijfsfilosofie. Nooit eerder werd een bril van hout en steen bedacht en gemaakt door handen met vakmanschap. De schilferige structuur van leisteen verwerkt in de monturen  zorgt voor een levendig en ongeëvenaard uiterlijk. Resultaat? Puristisch en stijlvol.

Met een Rolf Spectacles montuur draagt u meer dan alleen een bril. U draagt een speciale productie van een speciaal bedrijf met een eigen filosofie en uitstraling. Niet voor niets sleepten de Rolf brillen, nog voordat ze een bril produceerden, voor hun ontwikkelingsfase  in 2009 een  Silmo d’Or award binnen.