Over Optiek van der Valk

Eind jaren 60 zijn meneer en mevrouw Van der Valk-Gerrits een optiekzaak gestart aan de Molenwieken 1 te Veghel. Destijds was een bril nog bij lange na niet het mode artikel dat het nu is. Optiek van der Valk was zijn tijd al ver vooruit om hun brillen wel zo aan te bieden. Nog steeds heeft de optiek een keur aan merken en modellen in monturen om de bril voor iedereen een mode accessoire te laten zijn.
Niet alleen met brillen is Van Der Valk Optiek trendsetter geweest in Veghel en omstreken. De heer van der Valk startte in die jaren 60 ook een bijzondere samenwerking met oogartsen in Veghel en Nijmegen. Hij liet zich goed adviseren en ondersteunen en was zo in de gelegenheid om als 1 van de eerste een optiek te zijn met daarbij een praktijk voor het aanmeten en aanpassen van contactlenzen.
Nog altijd kan je bij Optiek Van Der Valk merken dat innovatie erg belangrijk is. De oogmetingen worden verricht met de meest moderne apparatuur en geavanceerde technieken. Zo houdt het gehele team van Optiek van der Valk de kwaliteit van de optiek op hoog niveau.