Oakley zonnebrillen

Oakley is een wereldberoemd Amerikaans merk met zowel mode als zonnebrillen. Wie denkt aan Oakley, denkt aan de zee.  Mannen en vrouwen op een surfboard in de branding. Met een zonnebril op hun hoofd. Een Oakley zonnebril. Van perfecte kwaliteit om een sport te beoefenen en altijd een stoere uitstraling. Maar ook met een casual look en zo geschikt voor alledaags gebruik.
Naast het ontwerpen en produceren van zonnebrillen is Oakley zich ook sterk bewust van onze planeet. Zij steunen meerdere projecten zowel sociaal of milieugericht. Want bij Oakley weten ze dat alles in de wereld beter presteert door design en innovatie. Oakley streeft ernaar om duurzame oplossingen te ontwerpen, boven het maaiveld uit te steken en om te inspireren voor verbeteringen. Zo resulteerde dat in HD polariserende glazen speciaal ontworpen voor en in samenwerking met topsporters. Deze glazen verbeteren het zicht en zorgen voor een zo min mogelijke vervorming van uw blik. Of neem het patent dat Oakley heeft op lenzen van een materiaal dat niet breekt. Naast een duidelijk, scherp en nauwkeurig beeld zijn deze glazen ook nagenoeg onverwoestbaar en dus extra veilig voor uw ogen.

Met het stoere en sportieve design van Oakley komt u gegarandeerd goed voor de dag tijdens het sporten en kunt u ook daarna zeker modieus voor de dag komen.