Optiek van der Valk
Onze maatregelen t.b.v. het corona-virus

U bent bij ons van harte welkom voor het uitvoeren van een oogmeting en het uitkiezen van een nieuwe bril, maar wel uitsluitend op afspraak. Ook het uitvoeren van een lenscontrole vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Daarnaast hebben wij maatregelen genomen om de veiligheid voor u als klant en ook onze medewerkers te garanderen. Zo dragen onze medewerkers waar nodig mondkapjes en handschoenen, reinigen wij de apparatuur en brillen vóór en ná ieder bezoek en vragen wij u voldoende afstand te houden. Lees hieronder meer.

Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. Op deze manier kunnen we u de aandacht geven die u verdient in een veilige en hygiënische omgeving.

Handen reinigen

We willen u vragen uw handen bij binnenkomst goed te reinigen. We hebben desinfecterende gel in de winkel staan, gebruik deze a.u.b.

Oogmeting op afstand

Een oogmeting kan uitsluitend op afspraak en wordt uitgevoerd op afstand door onze moderne digitale oogmeetapparatuur. Daarnaast wordt u afgeschermd van onze opticiens.

Beschermingsmaterialen

Bij het uitvoeren van handelingen tijdens een oogmeting of lenscontrole waarbij anderhalve meter niet altijd gewaarborgd kan worden, dragen onze medewerkers beschermingsmaterialen.

Bril uitkiezen op afstand

Het uitkiezen van de bril gebeurt op afstand. Wij zoeken samen met u naar een leuk montuur en houden daarbij anderhalve meter afstand aan.

Reinigen

Al onze apparatuur en onze brillen worden vóór en ná gebruik grondig gereinigd, zodat ook de volgende klant op een veilige manier gemeten kan worden.
U gebruikt uw ogen elke dag de hele dag lang.

Uw ogen en uw zicht zijn even uniek als een vingerafdruk. Door uw levensstijl te begrijpen kunnen we beter zicht krijgen op uw Vision Profile en welke glasoplossing het beste voor u is.

Bent u benieuwd wat uw unieke kijkprofiel is? Klik dan hier.

Adresgegevens:

Molenwieken 1
5461 KE Veghel
T. 0413 36 50 39
Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 - 18:00
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00
Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Vanwege de RIVM-richtlijnen komt onze koopavond voorlopig  te vervallen.
Voor openingstijden tijdens feestdagen,
kijk op onze Facebook-pagina.